Ваш кошик пустий

ТОПАЗ: Статті

Створення корпоративної та нагородної атрибутики

Атрибутика – досить широкий спектр виробів, із декількома різними способами їх застосування, не кажучи про розмаїття її назв. Поняття «атрибутика» бере свій початок із далеких часів. Раніше воно вживалося здебільшого для позначення елементів політичного правління. Пізніше, поняття «атрибутика» почали асоціювати з іншими елементами життя суспільства. Так, поширеними стали тлумачення атрибутики як різних елементів одягу, прикрас, різнотипних сувенірів, які мають певний (особливий) сенс і виражають особливість власника того чи того предмета посеред інших людей.

детальніше...

 

Професійне виготовлення медалей

Медаль – річ не звичайна. Її вручають особливим людям, за особливі, високі досягнення, заслуги, подвиги. Цей цінний нагородний знак, переважно у вигляді круглої металевої пластини з рельєфними написами чи зображеннями на ній, можуть також отримати учасники різноманітних конкурсів, змагань, олімпіад тощо. Високі справи повинні бути належним чином оцінені. Тому, нагорода за великий вчинок із давніх-давен була щедрою.

Сотні, а то й десятки сотень років тому великим людям приносили в дар надзвичайно цінні речі: дорогоцінні прикраси, посуд, зброю, ордени та медалі.

детальніше...

 
 

Про золото

Золото - це рідкісний благородний метал жовтого кольору, елемент побічної підгрупи першої групи, шостого періоду періодичної системи хімічних елементів Д. І. Менделєєва, з атомним номером 79. Позначається символом Au (лат. Aurum). Золото хімічно інертний метал (це означає, що воно не вступає у реакції з іншими речовинами). Цим пояснюється те, що золото не іржавіє і не викликає подразнення шкіри. Чисте золото - м'який метал жовтого кольору. Червонуватий відтінок деяким виробам із золота, наприклад, монетам, додають домішки інших металів, зокрема міді. У тонких плівках золото просвічується зеленим. Золото характеризується високою теплопровідністю та низьким електричним опором.

детальніше...

 
 

Переробка дорогоцінних металів

Від давніх-давен ювелірні вироби належали до когорти магічних оберегів, які мали здатність захищати людей від усіляких негараздів. На надзвичайно раннє знайомство з благородними металами, які мали релігійне порівняння з богами Сонця (золото) й Місяця (срібло) вказують різноманітні археологічні вивчення пам’яток Древнього Єгипту та Месопотамії. На прадавню появу і велике значення цих металів вказують також давні писемні джерела цих цивілізацій. Ювелірні вироби мали надзвичайно велике значення на Сході. Тут, в усі часи, прикраси були незамінними атрибутом і запорукою краси та здоров’я. Здебільшого, сакрального значення прикрасам надавали жінки.

детальніше...

 
 

Оподаткування операцій із золотом

taxgoldОперації з банківським золотом на території Україні, як і більшість операцій з інвестиційними активами, тягнуть за собою певні податкові зобов'язання у тих осіб, які проводять такі операції.

З точки зору оподаткування, операції громадян з банківськими металами, як з інвестиційним активом, регламентуються Законом України "Про податок з доходів фізичних осіб" (ЗУ про ПДФО). При цьому такі операції підлягають оподаткуванню за окремим (спеціальним) правилам, передбаченим пунктом 9.6 статті 9 ЗУ про ПДФО. Об'єктом оподаткування є позитивна різниця між ціною продажу і придбання окремо взятого інвестиційного активу

детальніше...

 
 
Контакти
вул. Личаківська, 110
Львів, Україна, 79014
ЛДСКБ «ТОПАЗ»
office@topaz.lviv.ua
тел/факс:(032) 275-62-33
Графік роботи
понеділок-п'ятниця: з 800 до 1700
субота, неділя: вихідний

Прийом замовлень, оформлених на сайті: цілодобово

Ліцензія
Ліцензія МФУ на право роздрібної, оптової торгівлі ювелірними виробами №691916 від 02.03.2011 та з обміну готівкових валютних цінностей №691939 від 01.04.2011
Розсилка